L'Espai Saludable de la platja d'Ocata promou el bons hàbits amb tallers per a tothom

Última revisió 07-09-2018 14:18
01/07/2017

L'espai saludable a la platja d'Ocata és un espai sense fum vinculat a la promoció de la salut i recomanació d'hàbits saludables. Aquest segon any de vigència, s'han programat un seguit de tallers oberts a tothom. El primer, tindrà lloc el 12 de juliol, quan es farà un taller de primers auxilis i consells a la platja; el segon, el dia 13, serà de txi kung i mildfudness i, el tercer, el 9 d'agost, versarà sobre primers auxilis i consells per la platja (en cas de mareig i lipotimia; protecció solar, i picades de meduses). Vegeu el díptic informatiu de l'espai saludable.

Aquest espai, de 7.000 metres quadrats, i les seves normes seran vigents durant els mesos de juliol i agost. La zona compresa de l'espai va des de l'alçada del carrer de Tomàs Vives fins al carrer de Capitans Comellas. L'àrea delimitada és entre aquests dos carrers i des de les papereres ―que marquen la zona de bany― fins a l'aigua. La prohibició de fumar a la platja no s'associarà a sancions, sinó que es demanarà als fumadors d'aquesta zona que s'acabin el cigarret en un dels llocs permesos.

En aquest període es realitzaran campanyes de promoció de la salut i d'hàbits saludables on es repartiran diferents productes. Es repartiran tríptics sobre recomanacions de comportament a la platja, i, un cop a la setmana, des del Punt d'Informació Municipal del Masnou (PIMM) es repartiran begudes saludables i cremes solars protectores per contribuir a difondre els hàbits saludables. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de diversos establiments comercials del Masnou.