Les IV Jornades de l'Ocupació se centren en el procés de cerca de feina

Última revisió 06-11-2018 18:07
17/10/2018

Els dies 7, 8 i 9 de novembre, tindrà lloc la quarta edició de les Jornades de l'Ocupació d’Alella, el Masnou i Teià, que aquest any se centraran a millorar el procés de recerca de feina. 

La inauguració serà el 7 de novembre, a les 10 h, a Can Lleonart (Alella), amb la conferència teatralitzada i de caràcter motivacional "Speaktacular - El candidat", a càrrec d'Albert Bosch i Joan Plans. L’acte comptarà amb la presència institucional de tots tres municipis. L’endemà a les 10 h, un seminari a  la sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (Edifici Centre) del Masnou tractarà sobre la preparació de candidats per a una presentació efectiva davant de les empreses. En aquest sentit, es treballarà de manera pràctica de la micropresentació (elevator pitch). També al Masnou, el dia 9 a les 10 h, Rosaura Alastruey pronunciarà la conferència “La feina es mou per... Contactes? Ho saps? Vine i comença a treballar el teu networking (ben fet)” i, seguidament es durà a terme una sessió de networking per facilitar el contacte entre empreses dels tres municipis i persones en procés de buscar feina. Abans d'aquesta sessió, a les 11.30 h, tindrà lloc l’acte de cloenda.

Les jornades, organitzades des dels ajuntaments dels municipis d’Alella, el Masnou i Teià i la Diputació de Barcelona, són gratuïtes però cal inscripció prèvia perquè les places són limitades.
 

IV Jornades de l'Ocupació
IV Jornades de l'Ocupació