L'EMUMM clou el curs a l'Espai Escènic

Última revisió 07-09-2018 14:17
12/06/2017

Vegeu l'àlbum de fotografies de l'acte

Dissabte 10 de juny, al migdia, l'Escola Municipal de Música (EMUMM) va oferir el concert de cloenda del curs a l'Espai Escènic Ca n'Humet. El programa del concert va centrar el seu interès en la idea del creixement, que va relacionar el fet vital de créixer amb el concepte de crescendo musical. L'acte va comptar amb la presència de la regidora d'Ensenyament, Meritxell Blanch, a més d'una nodrida representació de les famílies de l'alumnat.

A l’acte hi van participar tots els conjunts instrumentals i cors de l'Escola: la banda, l’orquestra, l'ensemble, l’orquestra de guitarres, el combo d'adults, el cor infantil, el cor de mitjans, el grup “a capella” i el cor d'adults. El concert va començar amb la interpretació de peces solistes i de petit format i s'hi van anar afegint músics i conjunts. Al final, van interpretar un repertori comú tots els conjunts i cors amb el professorat.

El concert va finalitzar amb els agraïments per part de la direcció de l'EMUMM cap a l'alumnat i les seves famílies pel treball realitzat durant el curs.