L'any 2018 comença esperant els Reis Mags

Última revisió 07-09-2018 14:18
04/01/2018

Un cop entrat l'any 2018, i després de totes les celebracions, activitats i tallers del Nadal, el Masnou es prepara per a la visita dels Reis Mags d'Orient. Abans de la cavalcada del 5 de gener, perquè els Reis puguin portar tots els regals que els han demanat els nens i nenes del Masnou, els carters i patges reials seguiran recollint les cartes dels infants fins avui, dia 4 de gener, a partir de les 17 h a l’Espai Escènic Ca n’Humet. També hi haurà el patge Xumet, que recollirà els xumets d’aquells nens i nenes que han decidit fer el pas d’entregar-lo, i s’hi podrà fer un taller de fanalets de Nadal.

La cavalcada

La del 5 de gener és una de les nits més esperades de l'any. Com és habitual al Masnou, els Reis d'Orient arribaran en vaixell, a les 18 h, a la plaça d'Europa. Per fer més amena l'espera, Els Atabalats de la Colla de Diables faran una actuació prèvia. També hi haurà un presentador, que comentarà els esdeveniments que es produeixin al port fins a l'arribada dels Reis i que explicarà als infants com poden lliurar les seves cartes als Reis o als patges i, també, per a què serveix la carrossa del patge Xumet, a qui poden lliurar els xumets que ja no faran servir.
Un cop arribats al port, els Reis seran rebuts per les autoritats municipals i pels nens i les nenes que han guanyat el Concurs de Postals de Nadal Escolars: Martí Fernández (Escola Lluís Millet), Maria Oramas (Escola Escolàpies El Masnou), i Martina Guibson (Escola Marinada).

El recorregut de la cavalcada

Recorregut cavalcada Reis MagsA les 18 h, a la plaça d’Europa, arribada amb vaixell de S. M. els Reis de l’Orient. El final del recorregut és als jardins dels Països Catalans, on els Reis recolliran les cartes dels nens i nenes. Durant l’estona prèvia a l’arribada dels Reis Mags, el presentador amenitzarà l’espera als jardins dels Països Catalans.
Itinerari: plaça d’Europa (port esportiu, part inferior), carretera d’Alella, carrer de les Guilleries, carrer de la Pollacra Goleta Constança, carrer d'Almeria, avinguda de Joan XXIII, carrer de Navarra, carrer del Pintor Domènec, carrer de Tomàs Vives, carrer de Sant Felip, carrer del Capità Mirambell, carrer de Manila i jardins dels Països Catalans.

Participants

Enguany, a part de les tres carrosses reials, hi participaran vuit carrosses més. Aquestes carrosses corresponen a les entitats següents: Centre Cultural Luz del Alba, Escola SAFA, CD Masnou, DISMA, Escola Bergantí, Escola Escolàpies, Atlètic de Masnou i Escola Lluís Millet.

Cartell Reis Mags 2018
Cartell Reis Mags 2018