L'Ajuntament presenta diverses novetats al sector del comerç de la vila

Última revisió 07-09-2018 14:18
22/11/2017

Ahir a la tarda, les regidories de Promoció Econòmica i Seguretat Ciutadana van presentar conjuntament diverses novetats al sector del comerç a l’entorn de la seguretat i la promoció: l'aplicació DragAlert, que s’emmarcarà dins de la campanya de comerç segur, i el programa Ofer.cat, per a la promoció comercial a les xarxes. Els assistents van valorar positivament els productes per a la millora dels seus negocis.

En primer lloc, un tècnic va exposar en què consisteix l’aplicació DragAlert: és un sistema d'avisos per connectar directament amb la Policia Local davant d’una situació d’emergència. Es tracta d'un botó vermell virtual per a terminals Android que, simplement amb una pulsació, emet un senyal que és rebut a la central de la Policia Local. D’aquesta manera, la Policia pot respondre a la situació d’emergència de l’establiment que demana ajuda amb més rapidesa i celeritat. Per posar-ho en marxa, durant els propers dies, membres de la Unitat de Proximitat de la Policia visitaran els comerços de la vila per explicar-los aquest nou servei i activar-los-el. Val a dir que el servei és gratuït i s’adreça a tots els comerços de la vila. Seguint amb temes de seguretat, la Unitat de Proximitat de la Policia present a la trobada va aprofitar per informar breument de l'inici de la campanya de comerç segur per Nadal, entre d’altres.

A continuació, el director d’Ofer.cat va presentar aquest canal de venda en línia als assistents. Es tracta d’un canal propi per a cada empresa que permet, des de l'ordinador, mòbil o tauleta i en tan sols tres minuts, crear ofertes dels productes o serveis i convertir les xarxes socials del negoci, aplicacions de missatgeria, aparadors, anuncis en premsa i revistes, catàlegs, fullets, cartellera, pantalles, pàgines web i fins i tot una App en punts de venda en línia 24 hores 365 dies a l'any.

D’altra banda, la Regidoria de Promoció Econòmica va informar que la implantació de la plataforma anirà acompanyada de sessions informatives i sessions pràctiques tant de l’eina com de màrqueting digital. En aquest cas, l’Ajuntament facilitarà la plataforma gratuïtament per accedir al servei, però, a banda, el comerç haurà d’assumir el cost que li suposi la venda en línia. Tothom qui hi estigui interessat, cal que contacti amb la Regidoria de Promoció Econòmica.

L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’ambdues regidories implicades, Sílvia Folch; amb la Federació de Comerç, Indústria i Turisme del Masnou, i amb diversos comerços del municipi.

Presentació DragAlert i altres
Presentació DragAlert i altres