La xerrada "Educar sense cridar" fomenta una educació serena cap a la llibertat i la responsabilitat al Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
10/11/2017

Ahir va tenir lloc la conferència "Educar sense cridar, acompanyant els fills d’entre quatre i dotze anys en el camí cap a l’autonomia", de l’autora Alba Castellví. La xerrada, que portava el nom del llibre de la conferenciant, va ser organitzada per la Regidoria d’Infància, dins un programa d’activitats elaborat per diferents regidories per celebrar el Mes dels Drets dels Infants, en commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, que se celebra el 20 de novembre.

La regidora d’Infància, Meritxell Blanch, va obrir l’acte, que va comptar amb l’assistència de pares i mares i de professionals de l'educació d’escoles bressols i escoles de primària. En total hi van assistir 25 persones, que van fer preguntes a l’autora del llibre i van valorar positivament la conferència. Durant la seva intervenció, Castellví va fomentar la comprensió i la participació mitjançant exemples.

Alba Castellví Miquel és nascuda a Sant Sadurní d’Anoia el 1976, és sociòloga, mestra i mediadora de conflictes. És mare d’un noi i d’una noia. Ha treballat de mestra i de mediadora de conflictes comunitaris i familiars. Actualment fa d’educadora, de formadora de mediadors en màsters i imparteix conferències i tallers per a pares i mares d’infants i adolescents. Més informació a www.albacastellvi.cat.

El programa de l’Ajuntament a l'entorn del Mes dels Drets dels Infants inclou tallers, xerrades, jocs, teatre i hores del conte. Vegeu la resta de la programació.

Xerrada educar sense cridar
Xerrada educar sense cridar