La trobada del Consell de Promoció Econòmica se centra en l'àrea comercial de l'Illa Centre

Última revisió 07-09-2018 14:18
12/02/2018

Divendres, 9 de febrer, es va reunir el Consell de Promoció Econòmica a l'auditori del Centre d'Empreses Casa del Marquès. Durant l'acte, es va donar informació sobre l'àrea comercial de l'Illa Centre, la propera edició de la Fira Comercial i Gastronòmica, així com d'altres de la Regidoria.

Pel que fa a l'Illa Centre, a la trobada es va donar veu a la promotora, que va explicar el projecte comercial tal com va fer a la presentació al sector comercial del poble, a finals de gener, i va destacar l'objectiu de la proposta: un projecte que vol ser un nou centre amb l'objectiu de convertir-se en un espai comercial de referència tant per als habitants del Masnou com per als de la zona d'influència. La inauguració d'aquest nou espai està prevista a finals d'any, segons va informar la promotora.

La zona comercial està integrada en una promoció immobiliària de més de 200 nous habitatges, i serà ocupada per la cadena Bonpreu i 35 locals comercials que combinaran comerç, serveis i restauració. Pel que fa als comerços que vulguin establir-s'hi, hauran de fer un horari ininterromput.

A la trobada també es va explicar que l'Ajuntament està treballant, en col·laboració amb l'Institut de Mercats Municipals de Barcelona, en un projecte de reordenació del Mercat Municipal que inclourà un assessorament per a la reorientació d'aquest equipament dins la nova oferta comercial que hi haurà a l'Illa Centre, que és molt a prop de la seva ubicació. Aquest assessorament es complementarà amb un estudi de la Diputació de Barcelona.

Altres temes que es van tractar van ser la presentació de la propera edició de la Fira Comercial i Gastronòmica, que tornarà a ser organitzada per l'Ajuntament, així com d'altres propis de la Regidoria.