La tradició i la música marquen el dia del patró

Última revisió 07-09-2018 14:18
27/06/2017

Com marca la tradició, la missa solemne concelebrada en honor al patró del Masnou encetarà la jornada del dijous 29, que enguany tindrà uns convidats especials: el Cor de Cambra de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), dirigit per Poire Vallvé, que oferirà una cantada a l’església de Sant Pere després de l’acte religiós.

De fet, la música serà l’eix d’aquest dia, atès que són unes quantes les activitats programades que inclouen les audicions de diferents estils musicals. La del 29 serà una tarda ben musical que passarà del rock a les havaneres. Ple de rock serà un concert a les 60 escales en què l’alumnat de l’Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM) cantarà els grans èxits de la història d’aquest gènere musical amb la col•laboració de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou.

També, sota el lema “per Sant Pere, la música t’espera”, l’associació Sons oferirà un concert d’havaneres i de jazz-soul al carrer de Pere Grau. Per acabar la diada del patró, el pati del Casino acollirà el concert i, tot seguit, el ball tirat d’una de les clàssiques orquestres de Festa Major: l’Orquestra Maravella.

Altres activitats que tindran lloc aquest dia seran la partida de bitlles catalanes del carrer de Sant Rafael i l’esmorzar amb pa, vi i sucre a la plaça del Mercat Vell, a càrrec de l’Associació de Veïns del Casc Antic. A més, a les 21 h a l'Espai Escènic Ca n'Humet, es projectarà un capítol de la sèrie 'Queda't al Masnou' centrat en la celebració de la Festa Major.

Trobareu tota la informació sobre la Festa Major 2017 aquí.

Missa solemne concelebrada en honor al patró del Masnou 2017
Missa solemne concelebrada en honor al patró del Masnou 2017