La gent gran celebra la seva festa a l'Espai Escènic

Última revisió 07-09-2018 14:18
06/11/2017

L'Espai Escènic Ca n'Humet va acollir, el diumenge 5 de novembre a la tarda, una nova edició de la Festa de la Gent Gran, que des de fa uns anys és de caire eminentment cultural. L'equipament va omplir totes les butaques, a les dues sessions programades aquella tarda, de persones de més de seixanta-cinc anys que van assistir, convidades per l'Ajuntament, a veure l'espectacle Capri, de Joan Pera.

El xou va recollir alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor i humorista català Joan Capri (1917-2000), com ara El pobre González, Nàufrags, El matrimoni o El maniàtic, entre d'altres. L'alcalde, Jaume Oliveras; la regidora de Gent Gran, Noemí Condeminas, i altres membres de la corporació municipal van voler acompanyar els homenatjats durant aquest dia i, fins i tot, Oliveras i Condeminas es van animar a interpretar un petit fragment d'un dels monòlegs per felicitar als masnovins i masnovines majors de 65 en el seu dia.

El mateix cap de setmana, l'Espai Escènic també va acollir una ballada de swing. El dissabte 4 de novembre, fins ben entrada la matinada, va sonar el swing de la mà de la música en directe i els vinils de The Swing Makers.

Vegeu l'àlbum de fotografies de la Festa de la Gent Gran 2017.

Vegeu l'àlbum de fotografies de la Nit de Swing.

Joan Pera
Joan Pera