La Cursa de Sant Silvestre del Masnou se celebrarà el 26 de desembre

Última revisió 19-12-2018 10:59
18/12/2018

La Cursa de Sant Silvestre del Masnou és la tercera cursa de final d’any amb més participants a Catalunya. El 26 de desembre arribarà a la 39a edició, amb un recorregut de 5 quilòmetres pel port esportiu i el passeig Marítim, i un límit de 2.200 persones inscrites. A l'edició anterior s'hi van inscriure 2.020 corredors i corredores, 1.770 dels quals van arribar a la meta. Hi van participar atletes de vuit països diferents. 

Organitzada per l'Ajuntament del Masnou i el club La Sansi, la Cursa de Sant Silvestre masnovina és l’única per a dones del calendari espanyol i, a més de les curses per a adults, inclou curses per a menors. Per als infants, hi haurà tres curses (entre els 400 i els 800 metres), segons la franja d’edat. Començaran a les 9.15 h i la recaptació de les inscripcions serà per a una causa benèfica.

Quant als adults, per qüestions d’espai, primer hi participaran les dones, a les 9.45 h. A les 10.30 h es donarà el tret de sortida de la categoria masculina, amb un límit de 1.500 inscrits, en un circuit ràpid. Totes dues curses comptaran amb diferents llebres de Corredors.cat, que marcaran el ritme de 20, 25, 30 i 35 minuts.

Inscripcions:

Les inscripcions romandran obertes mentre quedin dorsals. Es poden fer en línia a la pàgina web: www.santsilvestredelmasnou.com. Com els darrers anys, les entitats i els centres educatius del Masnou que hi vulguin participar i facin més de deu inscripcions gaudiran d’un preu especial. Per a més informació, podeu contactar amb la Regidoria d’Esports a: esports@elmasnou.cat.
 

El regidor d'Esports, Quim Fàbregas, amb els organitzadors mostrant la samarreta de l'edició d'enguany
El regidor d'Esports, Quim Fàbregas, amb els organitzadors mostrant la samarreta de l'edició d'enguany