La Comissió de Civisme se centra en els punts negres de les àrees de recollida

Última revisió 09-11-2018 09:41
08/11/2018

Dimarts, 6 de novembre, a la tarda, va tenir lloc una nova sessió de la Comissió de Civisme, centrada en els punts negres de les àrees de contenidors, una qüestió que ja s’ha anat tractant en els diversos espais de treball que hi ha (la Comissió Veïnal de Civisme i la Comissió Interna de Civisme i Neteja). 

S’han proposat els següents canvis:

o  Carrer de Frederic Bosch: els contenidors soterrats s’eliminaran. A canvi, s'hi posarà una àrea completa de contenidors en superfície. Aquesta àrea de contenidors es desplaçarà una mica més amunt i s’ocuparan algunes places d’aparcament.
o   Davant de l’Escola Ocata: es mantindrà l’àrea de contenidors amb un contenidor de cada fracció. 
o   Passeig de Joan Carles I amb el de Camil Fabra: els contenidors soterrats s’utilitzaran només per al reciclatge de paper-cartró, envasos i vidre. El rebuig i l’orgànica es posaran en superfície.
o   Passeig de Joan Carles I, a l’altura de la Casa del Marquès: es farà el mateix que en el punt anterior.

A més, també s’estan repensant altres punts negres, com ara les àrees de contenidors del carrer de Sant Felip amb el de Dr. Agell, el de Tomàs Vives amb el de Sant Felip, el de Prat de la Riba, 53, i el de la plaça de Ramón y Cajal. 

Per tal de reduir l’impacte visual d’algunes d’aquestes àrees de contenidors, s’està estudiant fer-hi un tancament de fusta. No es faran totes de cop i encara no s’han concretat quines.

A banda d’això, es va fer un retorn de les propostes i comentaris de la ciutadania exposats a la darrera reunió i se’n van anotar d’altres de nous. 

Les trobades de la Comissió de Civisme, que des del mes de setembre són de caràcter mensual, tenen per objectiu millorar el municipi. Les sessions són pensades perquè l’Ajuntament informi de temes principalment relacionats amb la via pública, alhora que es demana i es compta amb les aportacions dels representants veïnals que hi assisteixen, dels quals s’espera un retorn constant.

La Comissió de Civisme es va iniciar el setembre del 2017 i està formada per representants de totes les entitats veïnals del Masnou; de la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme; persones a títol individual, i membres de l’Equip de Govern de l’Ajuntament. 

Moment de la trobada
Moment de la trobada