Inscripcions obertes als dos tallers amb motiu del Dia Mundial de la Salut

Última revisió 07-09-2018 14:18
14/03/2018

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut (7 d'abril), tindran lloc diverses activitats, entre les quals hi ha dos tallers: l'un, sobre autoprotecció, suport vital bàsic i ús del desfibril·lador (DEA) i, l'altre, de cuina per a adolescents. Les activitats requereixen inscripció prèvia i ja s'ha obert el període per apuntar-vos-hi.

El 4 d'abril, a les 16 h, a Can Malet (segona planta), hi ha programat un taller sobre autoprotecció, suport vital bàsic i ús del desfibril·lador (DEA) adreçat a la ciutadania, amb especial atenció a col·lectius que tenen cura d'altres (professorat o monitors d'esplai i esports, entre d'altres). L'objectiu del taller és dotar els participants de les eines i els recursos necessaris per identificar una situació d'emergència i saber com actuar. La data límit per apuntar-s'hi és el 23 de març a les 14 h. Cal inscripció prèvia, que podeu fer a salut.publica@elmasnou.cat o bé trucant al 93 557 18 00.

D'altra banda, el dimecres 11 d'abril, a les 18 h tindrà lloc, a Ca n'Humet, el taller de cuina sense pares. En aquest taller, adreçat a joves a partir de 14 anys, s'aprendrà a cuinar un menú de diversos plats senzills i saludables. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer en línia fins al 3 d'abril. El taller està organitzat per l'Ajuntament (Regidoria de Salut Pública i Consum) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.