Inici d'obres de millora de seguretat a la cruïlla de la carretera BV-5026 amb el carrer de Califòrnia del Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
16/10/2017

Tal i com va informar la setmana passada la Diputació de Barcelona, avui s'inicien les obres de millora de la seguretat viària de la cruïlla de la carretera BV-5026 amb el carrer de Califòrnia del Masnou, un punt pel qual circulen un total de 4.794 vehicles al dia. L’actuació, cofinançada per l'Ajuntament i la Diputació, té un cost de 49.358 euros (4.409 euros finançats per l'Ajuntament del Masnou) i un termini d’execució de tres mesos.

La cruïlla de la carretera BV-5026 amb el carrer de Califòrnia, que és d’un únic sentit de circulació de sortida cap a la carretera, amb aparcament en cordó al costat dret i un camí escolar segregat amb pilones al costat esquerre, és en forma de T.

En aquesta cruïlla hi ha un pas de vianants regulat amb un semàfor que també actua com a control de velocitat. El semàfor no facilita la incorporació dels vehicles del carrer de Califòrnia, sobretot quan el semàfor de la travessera es posa verd per als vehicles que hi circulen.

Les obres que s'hi faran suposen completar la semaforització de tota la cruïlla, implementar un nou pas de vianants aigües avall per incloure’l a la nova cruïlla semaforitzada, i augmentar l’espai per a vianants construint orelles al carrer de Califòrnia i apropant el pas de vianants i el semàfor existent en aquest punt.

Per a més informació, es pot consultar el comunicat de la Diputació de Barcelona (plànol).