Inaugurada l'exposició "Impecable", del V Festival d'Art Contemporani Llucifest

Última revisió 07-09-2018 14:18
27/11/2017

La cinquena mostra del Festival d'Art Contemporani Llucifest al Masnou va arrencar, el divendres 24 de novembre, amb la inauguració de l’exposició col·lectiva “Impecable”, a l’Espai Casinet, que va comptar amb l’assistència de més de seixanta persones.

En aquesta exposició, que es podrà visitar fins al 17 de desembre, hi han col·laborat: Jaume Aguirre, Núria Fusellas, Jutta Immenkötter, Rut Oliver, ElianaHM, Jordi González, Pepe Jiménez, Daniel Morata, Xavi Padrós, Iría Llena, Joan Segura, Chiquita Ediciones i Xavi Rodríguez.

Inauguració exposició "Impecable", parlamentsLa regidora de Cultura, Neus Tallada, va obrir els parlaments tot explicant que es tractava de l’última exposició de la programació estable d’arts visuals, i que s’havien fet esforços per millorar les condicions de la sala i que procuraria continuar en aquesta línia el proper any 2018. Alhora, va posar de relleu el nivell artístic del municipi i va agrair a l’associació Blanc de Guix, entitat organitzadora del Llucifest, la seva tasca. D'altra banda, l’entitat, a través de Xavi Rodríguez i Núria Fusellas, va citar tots els artistes presents a la inauguració per tal d’agrair-los la seva col·laboració i dir-los que sense ells no hauria estat possible aquest Festival. L’alcalde, Jaume Oliveras, va tancar els parlaments i va comunicar que l’Ajuntament tenia la intenció de millorar també la façana de l’edifici i l’entorn de l’Espai Casinet, perquè els artistes del municipi puguin compartir la seva obra en les millors condicions possibles. Per tancar una inauguració, l’artista Victòria Pujadas va dur a terme una performance que no va deixar indiferent a ningú.

Els organitzadors van convidar tothom a assistir el dia 2 de desembre al Festival Llucifest, a les 12 h a l'Espai Casinet i a les 16 h a la Catequística, a l'espai Blanc de Guix (carrer de Buenos Aires, 20), on es podrà gaudir de les activitats següents:

12 h. Vermut artístic a l'Espai Casinet.
13.30 h. Rua amb actuacions fins a Blanc de Guix (carrer de Buenos Aires, 20).
14 h. Dinar popular. Barbacoa i taller de xilografies. Preu: 5 euros per persona. (reserva anticipada).
16 h. Taller de pedres, a càrrec de Núria Fusellas Gaspà.
17 h. Taller de ceràmica amb raku, a càrrec de Rut Oliver.
18 h. Taller de creació d'éssers impecables (escultura tova).
19 h. Actuacions al capvespre i taller de dibuix amb llum.
20 h. Espectacles de dansa contemporània, a càrrec d'Iría Llena Gasol i Joan Segura.
21 h. Espectacle de trapezi.
21.30 h. Sopar popular. Preu: 10 euros per persona.
22 h. Sessió de discjòquei amb Radio Fluorescer.
00 h. Cloenda.