Inaugurada l'exposició “Els colors del nostre entorn”, d'Esperança Garcia

Última revisió 07-09-2018 14:18
02/10/2017

La Casa de Cultura del Masnou acull, des del 29 de setembre fins al 22 d'octubre, l’exposició “Els colors del nostre entorn”, d'Esperança Garcia. Divendres, la regidora de Cultura, Neus Tallada, va obrir l’acte inaugural a les 19.30 h donant la benvinguda a un públic que omplia la sala de gom a gom: “estem molt contents de comptar amb obres de paisatges del triangle format pel Masnou, Alella i Teià, amb vinyes, pins i mar, d’una artista que ha exposat en llocs com Nova York o Xangai”, va dir. A continuació, Esperança Garcia va explicar la tècnica emprada en les peces exposades una tècnica mixta d’oli i aquarel·la i el motiu temàtic de les obres: “tenim un paisatge complet que meravella; exposo uns quadres molt viscuts”, va afirmar. Finalment, l’alcalde, Jaume Oliveras, va tancar els parlaments lloant la qualitat de l’obra de Garcia i agraint-li que exposés una obra tan personal. Oliveras va aprofitar per recordar la restauració duta a terme a la Casa de Cultura fa tres anys, aproximadament, gràcies a la qual aquest edifici pot acollir avui dia “exposicions d’alt nivell”.

Esperança Garcia (1956), nascuda a Barcelona i resident al Masnou, és catedràtica de dibuix. Ha exposat individualment a Nova York i París, en galeries d'Espanya i Catalunya, així com en Fires Internacionals de Canadà, Osaka o IFEMA, Arte Génova o el Present Art Festival de Xangai. Ha estat guardonada amb la Medalla de Bronze de l'Académie d'Arts, Sciences et Lettres de París, premiada al Salon du Val d'Or, i seleccionada al VIII Premi Nacional de Pintura i Escultura Joan Bosch Boldú de Barcelona.

L'exposició es podrà visitar fins al 22 d’octubre, durant l'horari habitual de la Casa de Cultura (Prat de la Riba, 16): de dimarts a divendres, de 16 a 20 h; dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h; diumenges i festius, de 10 a 14 h.

Parlaments inauguració exposició “
Parlaments inauguració exposició “