Inaugurada la primera exposició individual de l'artista Laura Peiró, “28 dies”

Última revisió 07-09-2018 14:18
19/03/2018

L’exposició "28 dies", de Laura Peiró, va ser inaugurada el divendres dia 16 de març a l’Espai Casinet i va comptar, entre d’altres, amb l’assistència de les dones retratades en les seves obres. Es tracta de la primera exposició individual de l’artista, veïna del Masnou.

La regidora de Cultura, Neus Tallada, va obrir els parlaments de la inauguració, acompanyada de l’artista. Tallada va explicar que es tracta de la tercera exposició de la programació estable d’arts visuals fruit de la convocatòria oberta anualment i de la qual se seleccionen propostes per construir la programació anual. L’alcalde, Jaume Oliveras, va tancar els parlaments, tot agraint la presència del públic assistent, entre el qual es trobaven les protagonistes de les obres d’art, especialment emocionades aquell dia.

L’exposició, que es pot visitar fins al 8 d’abril, forma part de les activitats que la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament ha organitzat al llarg del mes de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Un taller artístic, “La textura de les emocions”, a càrrec de la mateixa Laura Peiró, que tindrà lloc el 23 de març a les 10 h a l'Espai Casinet, complementarà la mostra.

Més informació al full de sala.

Inauguració de l'exposició 28 dies
Inauguració de l'exposició 28 dies