Finalitzades les obres d'urbanització de l'espai lliure de la glorieta del carrer de Joan Carles I

Última revisió 07-09-2018 14:18
25/07/2017

Ja han finalitzat les obres d’urbanització de l’espai lliure de la glorieta del carrer de Joan Carles I, a la zona del Bell Resguard. Divendres, 21 de juliol, l’alcalde, Jaume Oliveras, i el regidor d’Urbanisme, Ricard Plana, van visitar la nova intervenció després de la seva recepció.

La urbanització d'aquesta zona verda s'emmarca en el conjunt del sistema d'espais lliures de l'àrea de Bell Resguard, on es preveu l'arranjament del terreny per al seu ús com a zona públic d'esbarjo. Les obres han de garantir les condicions d'accessibilitat d'acord amb la legislació vigent, la urbanització dels espais de vialitat que s'escaiguin, la connexió amb la resta de zones verdes adjacents, així com la previsió d'una zona destinada a aparcament. L’arbrat és previst plantar-lo de cara al setembre vinent, l’època més adient per a la seva plantació.

visita obra urbanització de l´espai lliure de la glorieta del carrer de Joan Carles ILes obres, que es van iniciar l’1 de juny, han estat realitzades per l’empresa adjudicatària “Tratamiento, acondicionamiento de laderas y obras, SA”. El cost de l’actuació ha estat de 62.038,18 euros, IVA inclòs, tal com indicava l’ import adjudicat per Junta de Govern Local el passat 4 de maig de 2017.

Urbanització de l´espai lliure de la glorieta del carrer de Joan Carles I
Urbanització de l´espai lliure de la glorieta del carrer de Joan Carles I