En el Dia Internacional del Turisme, l'Ajuntament fa balanç amb el sector turístic del Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
27/09/2017

Avui, dimecres dia 27 de setembre, ha tingut lloc, al Centre Enoturístic i Arqueològic Vallmora, la III Trobada del Sector Turístic del Masnou, en el marc del Dia Internacional del Turisme. La trobada ha servit per fer balanç de la temporada turística en equipaments municipals i a la platja, i per analitzar les activitats realitzades al municipi durant aquesta època de l’any. Alhora, s’ha fet un seguiment del Pla de desenvolupament turístic del Masnou i de les accions que ja s’estan portant a terme. Per completar la informació, també s’ha parlat dels habitatges d’ús turístic, una modalitat rellevant dins el sector. La trobada ha estat conduïda per la regidora de Turisme, Neus Tallada, acompanyada pels tècnics de l’Ajuntament del Masnou.

Durant l’exposició, s’ha informat, per exemple, de les visites rebudes a l’Oficina de Turisme a la Casa de Cultura o a la Mina d’Aigua. S’ha parlat també dels participants a l’itinerari "El Masnou, terra de mar" (FEDER) i del nombre d'enquestes realitzades al Punt d'Informació Municipal (PIMM), que ha passat de 149 l’any 2016 a 403 l’any 2017 (fins al setembre). L’augment és degut al fet que aquest any també s’han recollit enquestes a la platja del Masnou i al port.

Un moment de la III Trobada del Sector Turístic del MasnouUn altre dels punts clau de la trobada ha estat el seguiment del Pla de desenvolupament turístic del Masnou, que recull, entre d’altres coses, activitats diverses, com les activitats patrimonials destinades a turistes (en francès) o els programes amb el Consorci de Promoció Turística del Maresme. Finalment, s’han exposat futurs projectes, com el Centre d’Interpretació de la Mina d’Aigua del Masnou, previst per a l’any 2018.


Al seu torn, els assistents han fet suggeriments sobre diversos temes que afecten el municipi i han exposat el seu punt de vista sobre les problemàtiques que afronta el sector avui en dia.

Es pot consultar la presentació resumida a l'enllaç següent.

III Trobada del Sector Turístic del Masnou
III Trobada del Sector Turístic del Masnou