Els Reis Mags visiten el Masnou durant la nit més màgica

Última revisió 07-09-2018 14:18
08/01/2018

Vegeu l'àlbum de fotos de la visita dels Reis

Com cada any, el 5 de gener, quan ja es ponia el sol, els Reis Mags van arribar, després d'un llarg viatge, al port del Masnou. En desembarcar del vaixell, els esperaven un munt de nens i nenes i les seves famílies, així com també les autoritats municipals. Martí Fernández (Escola Lluís Millet), Maria Dramas (Escola Escolàpies) i Martina Guibson (Escola Marinada), com a guanyadors del Concurs Escolar de Postals de Nadal d’aquest any, van ser els encarregats d'entregar als Reis la clau màgica que obre la porta de totes les cases dels infants del municipi perquè hi poguessin deixar els regals. Després de donar-los la benvinguda, l'alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Neus Tallada, van cedir la paraula al rei Gaspar, que, durant el seu discurs d’enguany, va demanar als infants que mai no perdessin la il·lusió i que els continuessin rebent cada any amb el mateix entusiasme. El rei ros també va voler fer una especial menció a la importància de la pràctica esportiva des de petits.

Tot seguit, es va donar el tret de sortida a la cavalcada, que va recórrer els carrers del Masnou i que va comptar amb la participació de diverses carrosses preparades per la Comissió de Festes i les entitats.

Després de repartir tots els regals als nens i nenes i abans de tornar a casa, els Reis van fer, el 6 de gener, una parada a la Casa Benèfica per deixar regals a les persones que hi resideixen.

Dies abans, els patges reials havien treballat de valent, rebent les cartes dels infants al carrer d'Almeria i a l'Espai Escènic Ca n'Humet.

La nit més màgica de l'any va posar punt i final als actes d'aquestes festes. A continuació, en trobareu un recull gràfic.


Àlbums de fotografies d'aquest Nadal:


Àlbum de fotografies de la cavalcada de Reis, patges reials i visita a la Casa Benèfica

Àlbum de fotografies de la visita dels patges reials

Àlbum de fotografies d'El ballet del Trencanous

Àlbum de fotografies del Nadalem infantil

Àlbum de fotografies del Nadalem jove

Àlbum de fotografies de l'espectacle El Nadal es felicita... ballant!

Àlbum de fotografies del tió i la xocolatada a Els Vienesos

Àlbum de fotografies de la Fira de Santa Llúcia

Àlbum de fotografies de la inauguració del pessebre municipal

Àlbum de fotografies del concert del Cor Scandicus i la Jove Orquestra de Cambra del Masnou

Àlbum de fotografies del concert Ple de Cor (EMUMM)