El sí guanya al Masnou amb el 90,38% dels vots

Última revisió 07-09-2018 14:18
01/10/2017

Un 90,38% de les persones que han votat durant la jornada del referèndum de l'1 d'octubre al Masnou ha contestat afirmativament la pregunta plantejada: "Vol que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?”. En total, han estat 8.891 masnovins i masnovines els qui han optat per aquesta opció. Els vots negatius han estat 642 (el 6,53% dels participants), i s'han comptabilitzat 239 vots en blanc i 65 vots nuls.

Un total de 9.837 persones han dipositat el seu vot durant la jornada d'avui en algun dels col·legis electorals en què s'ha dut a terme el referèndum convocat pel Govern de la Generalitat de Catalunya, en què els catalans i les catalanes han pogut manifestar la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya. La participació al municipì s'ha situat en el 55,71%.

La jornada s'ha desenvolupat sense incidències destacades, tot i que els problemes tecnològics per poder votar han persistit al llarg de tot el procés electoral. A les portes dels col·legis del Masnou, s'hi ha vist gent al llarg de tot el dia.

Vegeu un recull d’imatges de com s'ha viscut la jornada al municipi.

Els resultats:

Per veure els gràfic del resultat dels vots emesos en nombre de vots i percentatges, cliqueu aquí

Per veure la participació i el llistat de tots els vots emesos ordenats per col·legis electorals, cliqueu aquí

Notícies relacionades

Seguiment del referèndum de l'1 d'octubre al Masnou

A les 13.30 h, al Masnou havien votat al referèndum de l'1-O més de 3.800 persones

A les 18.30 h, més de la meitat de l'electorat masnoví havia votat al Referèndum de l'1-O