El programa itinerant de les cineastes catalanes arriba al Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
24/10/2017

El dijous 26 d'octubre, a les 20 h, al Cinema La Calàndria, es donarà el tret de sortida al municipi de la nova edició del cicle "Conegudes (també) a casa", que forma part del programa itinerant de les cineastes catalanes. S'hi projectaran quatre curtmetratges: Cabeza de Orquídea, Atma, Self-exhibitions i Tiger. La següent sessió emmarcada dins d'aquest cicle serà el 22 de novembre, amb la projecció del film Brava.

Dijous 26 d'octubre: Projecció de quatre curts (total 60'):

- Cabeza de Orquídea (2015) 21'
Direcció: Violeta Blasco, Germán Andrés, Angélica Sánchez i Claudia Cegarra
Sinopsi: L'Angélica té un problema amb la seva sexualitat, un bloqueig psicològic i físic. A través d'un vídeo diari, compartit amb dues dones més, indagarà en els seus records per entendre què passa amb el seu cos.

- Atma (2016) 10'
Direcció: Carla Subirana
Sinopsi: Atma és una guerrera que, després de perdre una gran batalla, apareix gairebé morta en un bosc. Oblidada pel seu exèrcit, decideix abandonar l'armadura que ha protegit el seu cos i inicia el camí que la portarà a la rendició final, a la victòria.

- Self-exhibitions (2016) 14'
Direcció: Florencia Aliberti
Sinopsi: Curtmetratge documental d'apropiació que recupera vídeos casolans de Youtube per parlar sobre experiències d'exhibició de la intimitat a Internet. Vivències privades i particulars, però que, travessades per la pantalla, donen lloc a dinàmiques de repeticions, imitacions i rèpliques en les formes d'(auto)representació, i es generen, d'aquestes experiències individuals, còpies i còpies del mateix.

-Tiger (2016) 15'
Direcció: Aina Clotet
Sinopsi: En una parella hi ha moments meravellosos, tendres i desesperants. Perdre la teva mascota quan esperes el teu primer fill pot desencadenar-los tots alhora.

Conegues (també) a casa 2017 cartell
Conegues (també) a casa 2017 cartell