El Nadalem Jove conjugarà la transformació social a través del bàsquet, el ritme i la música

Última revisió 07-09-2018 14:18
14/12/2017

Els dies 27, 28 i 29 de desembre tindrà lloc el Nadalem Jove, que oferirà als joves les activitats següents: el basket beat (moviment, art, educació i acció social), un taller de rap amb Skai i un combat de galls.

El dia 27, de 17.30 a 20.30 h, a Ca n’Humet hi haurà un taller de basket beat, una activitat corporal divertida, artística i accessible amb l’objectiu que els participants aprenguin a conviure, a treballar plegats i a crear consciència de grup. Una pilota per a cada participant i la sala gran i diàfana de l’Espai de Trobada seran les úniques eines per facilitar la veu, el pensament crític i la trobada entre joves i altres col·lectius vulnerables, alhora que es podrà gaudir d’una experiència musical.

En relació amb aquesta activitat, tot seguit, a partir de les 20.30 h, es presentarà el Projecte Hamza (http://projectehamza.org/), endegat per l’esportista masnoví Hamza Driouech, una iniciativa vinculada també a la transformació social i vehiculada a través del bàsquet.


SkaiEl dijous 28, de 17.30 a 20.30 h, a Can Malet (segona planta), la cantant masnovina Skai (Fanny) oferirà un taller de rap amb l’objectiu de demostrar als joves la importància d’aquest gènere musical, ensenyant als participants tot allò positiu que comporta l’escriptura i el desenvolupament de textos (en aquest cas cançons), així com la confiança que dona transmetre les emocions i els sentiments i plasmar-los en un paper. En acabar, oferirà un petit concert.

El darrer dia del Nadalem, el 29, de 17 a 20 h, l’Espai de Trobada de Ca n’Humet es convertirà en un escenari per oferir un combat de galls, o el que és el mateix, un grup de joves s'enfrontaran en una discussió dialèctica utilitzant paràmetres de rap i amb un temps limitat. Es faran eliminatòries fins a arribar a la gran final.

Per a més informació i per a inscriure-us a alguna d’aquestes activitats, els joves poden contactar amb el Servei d’Informació Juvenil: sij@elmasnou.cat / Tel. 673 009 852 (per WhatsApp) o amb la Regidoria de Joventut: joventut@elmasnou.cat / Tel. 93 557 18 00.

Basquet Beat
Basquet Beat