El Museu de Nàutica i l'Oficina de Turisme del Masnou reben el certificat Biosphere

Última revisió 07-09-2018 14:18
14/03/2018

Dimarts, 13 de març, el Museu de Nàutica i l'Oficina de Turisme del Masnou van rebre el certificat d'adhesió a Biosphere, un reconeixement al compromís del desenvolupament del turisme sostenible i responsable. També van ser distingides les empreses masnovines The Maresme Waves i Grus Apartments.

En l'acte es van atorgar un total de 245 adhesions a diversos projectes i empreses turístiques de la província de Barcelona, 40 de les quals eren per iniciatives turístiques del Maresme, que s'ha convertit en la comarca amb més distintius Biosphere. Aquesta iniciativa, posada en marxa recentment, està liderada per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, tot i que a la comarca del Maresme la gestió directa recau en el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme. L'acte de lliurament de les adhesions, a la Llotja de Mar de Barcelona, va ser presidit per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls. La regidora de Turisme, Neus Tallada, va recollir les distincions del Museu de Nàutica i l'Oficina de Turisme del Masnou.

La certificació Biosphere Destination es basa en un sistema de certificació que, a més d'establir criteris de qualitat i medi ambient, inclou requeriments de sostenibilitat com la responsabilitat social, la conservació dels béns culturals, la satisfacció de les expectatives dels turistes sobre el destí i la millora de la qualitat de vida de la població.