El Gran Recapte de la Fundació Banc dels Aliments recull més de 30 tones de menjar per a La Sitja

Última revisió 04-12-2018 07:46
03/12/2018

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) La Sitja del Masnou i les entitats que el componen (Càritas, Creu Roja, i Fundació Temps i Compromís) han participat, per segon any consecutiu, en el Gran Recapte aportant voluntaris i, alhora, coordinant el transport dels productes de les donacions, l’emmagatzematge, etc. Entre els dies 30 de novembre i 1 de desembre es van recollir més de 30 tones de menjar als diferents supermercats del municipi, que formaran part dels lots d’aliments que es donen a les famílies en situació de vulnerabilitat del Masnou com una prestació més dels serveis socials bàsics municipals. Aquest 2018 es va aconseguir la quantitat de 30 kg per persona atesa al servei del CDA La Sitja.

L’alcalde, Jaume Oliveras, i el regidor d’Acció Social, Albert Alfaro, i també els regidors Sílvia Folch i Joaquim Fàbregas, van visitar el CDA La Sitja durant el Gran Recapte d’Aliments 2018, organitzat des de la Fundació Banc dels Aliments.

Tant el divendres a la tarda com el dissabte al matí, el grup de 4t d’ESO de la Immaculada-Escolàpies del Masnou va col·laborar també en les tasques d’ordenar el magatzem del CDA La Sitja, en el marc del conveni signat entre l’escola i la Creu Roja per tal de cursar les hores de servei comunitari del currículum escolar.