El Consell Municipal de Promoció Econòmica enforteix els vincles amb el teixit comercial del municipi

Última revisió 07-09-2018 14:18
26/09/2017

El divendres 22 de setembre al matí, l’auditori del Centre d’Empreses Casa del Marquès va acollir el tercer Consell Municipal de Promoció Econòmica del Masnou. Durant l’acte, es va donar informació sobre les ordenances municipals, l’Illa Centre, i les subvencions i els ajuts municipals per a aquest any.

A la trobada, s’hi van poder escoltar les explicacions del regidor d’Urbanisme, Ricard Plana, en referència a l’Ordenança de terrasses. Tot seguit, el regidor d’Hisenda va ser l’encarregat de parlar sobre l’Ordenança de les escombraries que afecten el comerç i, després, l’alcalde, Jaume Oliveras, va comentar les darreres novetats sobre el projecte de l’Illa Centre. El darrer punt de l’ordre va ser a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, que, juntament amb la tècnica de la Regidoria, va presentar les subvencions i els ajuts per a aquest any.

A més d’altres representants municipals, hi van assistir persones vinculades a la promoció econòmica del municipi, així com representants de la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme, i d’associacions de caràcter col·lectiu relacionades amb aquest àmbit.