El concert de l'EMUMM tancarà el cicle d'actes de l'Any Millet al Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
15/12/2017

Dissabte, 16 de desembre, al migdia, a la parròquia de Sant Pere, el concert dels cors infantils, mitjans i adults i el grup vocal a cappella de l'Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM) tancarà el cicle d'actes commemoratius de l'Any Millet al Masnou.

El programa del concert "Ple de cor" està relacionat amb un repertori de cançons tradicionals catalanes i d'autors catalans propers a Lluís Millet i a l'Orfeó Català. S'interpretaran obres dels autors Lluís Millet, Eduard Toldrà i Amadeu Vives. En aquesta ocasió, l'orquestra de l'escola acompanyarà algunes de les cançons.

L'acte és el darrer dins de l'homenatge del 150è aniversari de Lluís Millet, un conjunt de propostes que durant aquest any han inclòs concerts, xerrades, exposicions i conferències, entre d'altres. El programa ha estat confeccionat per l'Ajuntament amb la col·laboració del Cor Scandicus, Gent del Masnou, l'Associació UNESCO, el Consell Municipal de Patrimoni Cultural, l'Escola Municipal de Música, la Jove Orquestra de Cambra del Masnou, l'Escola Lluís Millet, la Comunitat Parroquial del Masnou i el suport de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música.