El Centre d'Empreses Casa del Marquès renova amb el conveni amb el programa Reempresa de Catalunya

Última revisió 07-09-2018 14:17
21/03/2017

Des del mes de juliol de 2014, el Centre d'Empreses Casa del Marquès disposa d'un Punt d'Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya. Allà s'ofereix assessorament tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com a les persones disposades a fer-se'n càrrec i donar-li continuïtat als projectes deixats de banda per altres. El divendres 24 de març, a les 9.30 h, l'Ajuntament renova el conveni amb la Diputació per continuar oferint aquest servei.

Per part de l'Ajuntament, hi assistiran l'alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch. També hi seran presents Leandre Mayola, gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona; Roser Moré, presidenta de la FAGEM (Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme), Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya; i Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

L'objectiu de Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d'empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d'ocupació al municipi. La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van renovar, el passat mes juny del 2016, l’acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses. En definitiva, es treballa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per la compra-venda d’empreses.