'El ballet del Trencanous' acomiada l'any 2017

Última revisió 07-09-2018 14:18
27/12/2017

Les activitats nadalenques han omplert aquests dies de vida i música els carrers, els equipaments i els locals del Masnou. L'Espai Escènic és un dels equipaments que no s'atura i, com ja és habitual abans d'acabar la temporada, ha acollit com a darrera representació El ballet del Trencanous, de l'Associació de Dansa del Masnou, un conte de fades amb música de Piotr Txaikovski, un clàssic de les dates de Nadal que va tenir lloc durant els dies 29 i 30 de desembre al municipi. A més, els dies 12, 13 i 14 de gener, el circ d'hivern de LACAM tornarà a aparèixer en aquest escenari.

Els dies 27, 28 i 29 de desembre van tenir lloc diferents activitats emmarcades dins del Nadalem Infantil i el Nadalem Jove. Aquestes activitats van prendre el relleu de les ja realitzades per rebre el Nadal, com la Fira de Santa Llúcia, la inauguració del pessebre municipal, la picada de tió i la xocolatada a Els Vienesos, o els concerts de Nadal en diversos punts del municipi. A més, l'Espai Escènic va acollir, el primer cap de setmana, El Nadal es felicita... ballant!, un espectacle de Maribel's Dansa i Gimnàs.

El Nadalem Infantil ha estat tot un èxit, tant és així que va esgotar les places per participar-hi, i ha comptat amb una elevada participació. L'única activitat del cicle que no va requerir inscripció prèvia va ser la presentació del projecte literari "Cap nen/a sense conte", de l'Associació Educativa TBCLASS, a càrrec del seu autor, Antoni Argent, que va tenir lloc el dijous 28 a la Biblioteca Joan Coromines. L'objectiu d'aquest projecte, en què col·labora l'Ajuntament des d'aquest any 2017, és el foment de la lectura, l'hàbit lector i la creativitat entre els més petits.

La resta d'activitats del Nadalem Infantil han estat: un espai de joc sensorial, tallers de teatre, una activitat familiar amb diferents racons de joc i un taller de modelatge de figures nadalenques. Pel que fa al Nadalem Jove, va oferir als joves les activitats següents: el basket beat (que ha conjugat moviment, art, educació i acció social), un taller de rap amb la cantant masnovina Skai i un combat de galls (en què els joves es van enfrontar dialècticament a ritme de rap).

Ara arriba el torn dels patges reials i la cavalcada de Reis. Es pot seguir la informació a les xarxes socials.


Àlbums de fotografies d'aquest Nadal:

Àlbum de fotografies de la visita dels Patges Reials

Àlbum de fotografies el Ballet del Trencanous

Àlbum de fotografies del Nadalem infantil

Àlbum de fotografies del Nadalem jove

Àlbum de fotografies de l'espectacle El Nadal es felicita... ballant!

Àlbum de fotografies del tió i la xocolatada a Els Vienesos

Àlbum de fotografies de la Fira de Santa Llúcia

Àlbum de fotografies de la inauguració del pessebre municipal

Àlbum de fotografies del concert del Cor Scandicus i la Jove Orquestra de Cambra del Masnou

Àlbum de fotografies del concert Ple de Cor (EMUMM)

Ballet Trencanous
Ballet Trencanous