Comença la Festa Major de Sant Pere 2017

Última revisió 07-09-2018 14:18
27/06/2017

La Festa Major de Sant Pere s'estendrà del 27 de juny al 2 de juliol. Dimarts 27, la inauguració oficial tindrà lloc durant el pregó, que ja fa dos anys es converteix en un moment ple de màgia gràcies als elements essencials. La terra, el mar i el foc tornen a ser, un any més, l'eix conductor de la Festa Major dels masnovins i masnovines. Després de donar protagonisme a l'aigua (l'any 2016), aquest 2017 la terra serà l'element clau de la celebració.

La llegenda diu que la Nimfa de la terra prové de la terra banyada per la brisa del mar i la llum de la lluna. Després que arribin a la platja d'Ocata les tres cercaviles dels elements essencials, la Nimfa serà coronada a les 23 h, en el transcurs d'un espectacle dirigit per Bibiana Morales i Víctor Sancho (directors artístics de l'espectacle en les dues ocasions anteriors). Com a novetat d'enguany, aquesta representació comptarà amb la participació de ballarins i ballarines voluntaris escollits mitjançant un càsting sorgit de la convocatòria artística que es va fer per participar en el pregó de la Festa Major. Les persones seleccionades han treballat amb l'equip de direcció artística, teatral i coreogràfica del pregó i amb els professionals que hi actuaran per tal que l'espectacle sigui un èxit. Després de l'espectacle, el duet Henna actuarà a la platja d'Ocata. Podeu conèixer a les artistes a l' entrevista del programa de la Festa Major.

El mateix dia 27, també hi ha un taller de llibres d'artista que se centrarà en la terra, el mar i el foc, a càrrec d'Elisa Pellacani (a les 18 h a la Biblioteca), i l'actuació dels Salerosos de Can Mandri (a les 19.30 h a la plaça dels Països Catalans).

Trobareu tota la informació sobre la Festa Major 2017 aquí.