Celebrades les sessions dels consells d'equipament d'Els Vienesos i Ca n'Humet

Última revisió 22-11-2018 08:07
21/11/2018

Dimarts, 20 de novembre, a la tarda vespre, van tenir lloc les sessions dels consells d’equipament d’Els Vienesos i de Ca n’Humet. A les trobades es va fer balanç dels darrers canvis, valoració dels usos i propostes de millora de cadascun dels equipaments. Hi va assistir la primera tinenta d’alcalde, Sílvia Folch, la regidora d’Acció Cívica, Neus Tallada, i representants de les entitats Ple de Swing, Afibromare, Òmnium Cultural, Centre Cultural i de Lleure Luz del Alba, Fem Fira i músics dels bucs d’assaig.

Quant als darrers canvis, es va destacar el trasllat del Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM) a l’Edifici Centre, una novetat que ha alliberat tres aules d’Els Vienesos per poder realitzar-hi activitats. D’altra banda, el mes de juliol es va realitzar una prova pilot amb l’establiment del Projecte d’Intervenció Socioeducatiu a Els Vienesos, que es va desenvolupar amb èxit.

Pel que fa als usos, la valoració que se n'ha fet dels compresos entre els mesos de juliol i novembre de 2018 és d’estabilitat. D’una banda, a Els Vienesos s’han mantingut els usos cívics i comunitaris a través de la cessió d’espais a entitats que realitzen activitats diverses: balls de swing, cant coral, reeducació postural, txi-kung... A Ca n’Humet, entre d'altres, es fan tallers de costura i sessions de lectura i d’escriptura. També hi ha l’aula d’estudi dinamitzada, activitats programades des de les regidories de Joventut i Infància, a més dels usos culturals dels bucs d’assaig municipal.

Han estat diverses les millores en ambdós equipaments. A Els Vienesos s’han realitzat les millores d’infraestructures que les persones usuàries havien sol·licitat a l’anterior Consell d’Equipament i a Ca n’Humet s’està treballant per fer-hi una seguit de millores, principalment, als bucs d’assaig municipal.
 

L'equipament Els Vienesos es troba al Masnou Alt
L'equipament Els Vienesos es troba al Masnou Alt