Celebrades les primeres edicions del memorial Josep Prats, ‘Lobo´, i de la regata solidària Proactiva Open Arms

Última revisió 07-09-2018 14:18
12/02/2018

Durant el segon cap de setmana de febrer es van celebrar les primeres edicions de dues trobades esportives ben diferents. D'una banda, va tenir lloc el primer memorial Josep Prats, conegut amb el sobrenom de Lobo, un torneig de futbol femení en honor a l'impulsor d'aquesta disciplina esportiva al Club Atlètic del Masnou. L'emotiva jornada va comptar amb la presència de familiars i amics d'en Josep, així com també amb la participació de totes les jugadores de l'equip femení, que van recordar i agrair la tasca i la implicació de Lobo en el món del futbol femení i el Club.

D'altra banda, el suport a causes solidàries és present sempre en l'agenda del Club Nàutic del Masnou, que el cap de setmana del 10 i 11 de febrer va acollir la celebració de la primera regata infantil solidària a favor de Proactiva Open Arms, amb més de 150 regatistes catalans de la classe optimist en edats compreses entre els 8 i els 15 anys.

Els fons recaptats durant aquesta jornada solidària al Masnou es destinaran íntegrament a la finalitat que aquesta ONG, dedicada a rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint dels conflictes bèl·lics, persecucions i pobresa, pugui continuar la seva tasca.