Celebrada la Setmana Catalana de Vela al Club Nàutic El Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
13/09/2017

El Club Nàutic El Masnou va acollir, els dies 9, 10 i 11 de setembre, la trentena edició de la Setmana Catalana de Vela, que va reunir més de mil regatistes i gairebé 750 embarcacions de diverses classes. La celebració va incloure una gran diversitat d'activitats lúdiques per als visitants. Tant l'alcalde, Jaume Oliveras, com el regidor d'Esports, Jordi Matas, van ser presents en algunes de les activitats organitzades per celebrar aquesta efemèride.

El temporal va provocar una primera jornada amb un excés de vent i onades, fet que va obligar els regatistes a tornar a terra havent completat tan sols una de les regates programades. Els patins no van poder sortir a mar i encetar la competició. Els dies posteriors va bufar un vent moderat que va permetre navegar a totes les classes, que van disputar entre cinc i sis proves cadascuna.

La Setmana Catalana de Vela és la competició més important i multitudinària d'aquest esport a casa nostra i està considerada Gran Premi de la Generalitat de Catalunya. Aquest any 2017 s'ha disputat per segona vegada a les costes del Masnou, ja que la primera va tenir lloc durant el 25è aniversari del Club.

A més, la celebració va coincidir amb una data ben especial per al Club, la celebració del seu cinquantè aniversari, que va incloure altres activitats esportives, com la tercera Aquatló del Club.

Per a més informació, consulteu la pàgina web del Club Nàutic: www.nauticmasnou.com