Cap de setmana ple d'activitats al Masnou

Última revisió 23-10-2018 08:00
22/10/2018

Diferents propostes lúdiques, culturals i solidàries van omplir el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre. Dissabte, el Masnou Alt va acollir el Mercat d’Intercanvi i un festival de rock. També es va poder fer una visita guiada al Museu Cusí de Farmàcia. Una nova Diada de Salut Mental, una visita guiada a l’exposició de Lluís Ribas, un tast de vi combinat amb una ballada de swing i una sessió de teatre familiar van fer del diumenge un dia molt actiu.

Una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus va tenir lloc dissabte. El Mercat d’Intercanvi de tardor, organitzat des de l'associació 4Quarts i Banc del Temps a Els Vienesos, va comptar amb diverses parades en què els participants van poder canviar roba que no s'utilitza i està en bon estat o d’altres objectes per altres coses que algú altre hagi deixat d'usar. També dissabte, el rock es va fer sentir a les pistes esportives de Pau Casals. El Rocktoberfest, muntat des del Centre Cultural i de Lleure Luz del Alba i l'Associació de Veïns i Veïnes del Masnou Alt, va oferir cinc concerts, parades i activitats al llarg de tota la jornada. 

Una altra de les propostes que va tenir bona acollida durant aquest cap de setmana va ser la celebració de la 22a Diada de Salut Mental d'ESQUIMA, una jornada lúdica al pati del Casino que té com a finalitat fer un apropament a la comunitat i sensibilitzar la població envers la malaltia mental. La trobada va comptar novament amb la solidaritat dels masnovins i masnovines i va finalitzar amb la tradicional enlairada de globus amb els desitjos de tots els participants. També diumenge, un tast de vins DO Alella combinat amb una ballada de swing va omplir la plaça d’Ocata al migdia, i una sessió de teatre familiar a la tarda va fer riure petits i grans a l’Espai Escènic. 

El cap de setmana també va incloure dues propostes de caire eminentment cultural. Dissabte va tenir lloc la visita guiada al Museu Cusí de Farmàcia, que va incloure la visita a la farmàcia del segle XVIII i a la biblioteca, amb més de 10.000 volums, i diferents col·leccions relacionades amb la farmàcia i la medicina. D’altra banda, diumenge es va fer una visita guiada a l'exposició de Lluís Ribas, "Quaranta anys d'exposició en exposició", a càrrec de l'autor. 
 

Ballada de swing a la Plaça d'Ocata
Ballada de swing a la Plaça d'Ocata