Cap de setmana flamenc a l'Espai Escènic

Última revisió 07-09-2018 14:17
14/06/2017

El dissabte 17 de juny, a les 19 h i el diumenge 18, a les 18 h, l'Espai Escènic Ca n'Humet acollirà l'espectacle flamenc "Botines de lunares: Qui no creu en els contes?", una adaptació del conte de la Ventafocs, adaptada al teatre, i fusionada amb el ball flamenc.

Luis és un jove que neix en una família, en una vall de Sierra Nevada, Granada. Una vall on els seus veïns lluiten per defensar el seu cognom a l'hora de ballar ball flamenc, per deixar la seva família en bona posició. El pare de Luis és conquistat per una dama amb dos fills, Juan i Carmen. Seguidament, el pare de Luis mor i ell passa a ser humiliat, maltractat i apartat de tot el que el seu pare va crear. La madrastra, ambiciosa, lluita perquè el seu fill sigui el marit de Candela, l'última jove soltera de la millor família de la vall, els Vargas.

La història s'explicarà en forma de conte per l'Amalia, una professora de ball flamenc, que, després d'haver guanyat un campionat amb les seves alumnes, els explica la història del seu gran amulet, unes botes de llunes.

Botines de lunares
Botines de lunares