Bona acollida de les propostes artístiques del cap de setmana

Última revisió 07-09-2018 14:18
12/02/2018

Vegeu l'àlbum de fotografies de la inauguració de l'exposició "Color Building"

Vegeu l'àlbum de fotografies de la representació teatral "L'amor venia en taxi"

Entre les celebracions del Carnaval, aquest cap de setmana van tenir lloc dues trobades artístiques: la inauguració de l'exposició de Juan Miguel Muñoz i la representació teatral del grup Rauxa.

El divendres 9 de febrer, al vespre, es va inaugurar la mostra “Color Building”, de l'artista masnoví Juan Miguel Muñoz, amb l'assistència de l'alcalde, Jaume Oliveras; la regidora de Cultura, Neus Tallada, i una trentena de persones, a la Casa de Cultura. Aquesta colorista exposició de pintures, emmarcada dins del Cicle d'Arts Visuals, es podrà veure fins al 4 de març.

D'altra banda, els dies 10 i 11 de febrer, l'Espai Escènic va acollir l'obra teatral L'amor venia amb taxi, en què van assistir, a la primera sessió, una cinquantena de persones, i un centenar a la segona. A l'obra, del grup de teatre del municipi, Rauxa, representava una història de misteri d'una família que espera impacientment la noia que s'ha promès amb el seu fill Albert. De cop i volta, arriba un taxista que els comunica que una noia (la suposada promesa de l'Albert) ha desaparegut del cotxe mentre ell la portava cap allà.