Bona acollida de la tercera edició de l'Espai Saludable

Última revisió 23-07-2019 13:58
23/07/2019

El darrer taller tindrà lloc el 7 d’agost, i tractarà sobre primers auxilis i consells saludables per a la platja.

 

La promoció de la salut també continua vigent, per tercer any consecutiu, a la platja amb una nova temporada de l’Espai Saludable, que enguany continua les activitats relacionades amb la cura de la salut i del benestar. Aquest espai, de 7.000 metres quadrats, ubicat a l’altura de l’edifici de l’Ajuntament (va des de l'altura del carrer de Tomàs Vives fins al carrer dels Capitans Comellas), té unes normes d’ús durant els mesos de juliol i agost que pretenen facilitar la convivència entre les persones usuàries de la platja: no s’hi permet fumar ni el consum de begudes d’alta graduació ni la música alta.

En aquest espai s'hi han celebrat dues de les tres sessions programades per aquest any, i han tingut una bona acollida per part dels participants. El 18 de juliol, van tenir lloc els tallers d’educació postural, organitzat per l’associació Afibromare, i de txikung i mindfullness, organitzat per l'entitat Esquima. A les persones assistents a les activitats se’ls va obsequiar amb productes proporcionats per les empreses col·laboradores (quatre farmàcies i dos supermercats del Masnou).

El tercer taller tindrà lloc el dimecres 7 d’agost, d’11 a 14 h, tractarà sobre primers auxilis i, també, es donaran consells saludables per a la platja. Aquesta sessió és organitzada per l'Institut Català de la Salut i serà impartida per personal sanitari dels Centres d'Atenció Primària del municipi.

 

 

Moment del taller d'educació postural, celebrat el 18 de juliol
Moment del taller d'educació postural, celebrat el 18 de juliol