Aprovades diverses obres de millora a la via pública per valor d'un milió d'euros

Última revisió 07-09-2018 14:18
20/10/2017

La darrera Junta de Govern Local, que va tenir lloc el 19 d'octubre, va aprovar diverses adjudicacions (i un contracte menor) que permetran fer millores a la via pública del municipi. La més destacada és la que donarà inici a la segona fase del parc de Vallmora, centrada en la creació d'un parc infantil. En total, el valor de les obres adjudicades suma prop d'un milió d'euros.

Les obres del projecte d'urbanització de la segona fase del parc de Vallmora, que consistirà en la realització de la zona d'esbarjo infantil i juvenil del parc, és l'adjudicació amb l'import més alt d'aquesta darrera Junta de Govern local, per valor de 474.484 euros (IVA inclòs). A més, per donar continuïtat a les obres realitzades al projecte que preveu el perllongament del carrer de Torrent Vallmora, també es van aprovar les obres d'urbanització del tram comprès entre els carrers de Frederic Mompou i Vallromanes, per valor de 327.191 euros (IVA inclòs).

D'altra banda, també va ser aprovada l'adjudicació de les obres del projecte de construcció d'un nou accés al Camp Municipal d'Esports del Masnou així com l'ordenació de la finca dels masovers de la Casa del Marquès, que permetrà al club esportiu disposar d'una nova entrada al recinte, amb un pressupost d'execució de prop de 180.110 euros (IVA inclòs).

El projecte de millora del drenatge dels entorns del CEIP Lluís Millet també ha estat una altra de les adjudicacions dutes a terme el 19 d'octubre, amb un cost de 53.844 euros (IVA inclòs).

Finalment, el contracte menor correspon a la reparació del carrer del Capità Mirambell (el tram comprès entre el carrer del Capità Maristany i l'avinguda de Joan Maragall). L'obra tindrà un cost de gairebé 16.500 euros (IVA inclòs).