“A Foc Lent” aconsella als joves abans de celebrar la Revetlla

Última revisió 07-09-2018 14:17
24/05/2017

Dimarts 23 de maig 200 escolars de 6è de primària del Masnou van assistir a l’espectacle “A Foc Lent”, de la companyia Filomenateatre a l’Espai Escènic de Ca n’Humet. L’activitat s’emmarca dins la sessió informativa que la Direcció General de Protecció Civil ofereix a les escoles amb la campanya “Revetlles amb precaució”.

Durant l’estiu, en motiu de les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, s’ incrementa l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres, i es fa encara més necessari aconsellar als joves al respecte. L’espectacle a través de la música i l’ humor pretén fer prendre consciència als alumnes assistents sobre la manipulació de material pirotècnic, oferint consells per tal d’ajudar a minimitzar els riscos que comporta l’ús d’aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

A la placeta de Ca n’Humet, després de l’espectacle, els Diables del Masnou van dinamitzar una activitat coordinada conjuntament amb Protecció Civil del Masnou, fent una demostració de material pirotècnic adequat a l’edat dels alumnes, així com també de material superior.

L’espectacle va comptar amb l’assistència de la regidora d’Ensenyament Meritxell Blanch, la coordinadora de l’Àrea de Comunitat i Persones, Noemí Condeminas, amb tècnics de Protecció Civil de l’àmbit de sensibilització de la Generalitat de Catalunya, i representants de la Creu Roja del Masnou.

Espectacle “
Espectacle “