Actes preludi de la Festa Major

Última revisió 07-09-2018 14:17
21/06/2017

Vegeu tot el programa de la Festa Major

A més de la recentment inaugurada exposició col·lectiva entorn de la terra, el fil conductor de la Festa Major, són diversos els actes que serviran, el proper cap de setmana, per anar obrint boca abans de l'inici oficial de la Festa Major. D'una banda, dissabte 24, actuaran els Marxosos d'Ocata i hi haurà un trenet gratuït recorrent el municipi que es complementarà amb activitats per a tota la família. Diumenge 25, el concert d'estiu amb el Cor Scandicus i l'Orfeó Laudate, posarà el punt musical a aquest tast de Festa Major. A més, la Fira d'atraccions ja estarà muntada a les pistes esportives de Pau Casals.


Actes preludi de la Festa Major:

Del 16 de juny al 2 de juliol
Casa de Cultura i Espai Casinet
Exposició col·lectiva dedicada a “Terra” i Jove Creació
Amb motiu del fil conductor de la Festa Major del Masnou, “Terra, Mar i foc”, l’exposició col·lectiva tindrà lloc entre el 16 de juny i el 2 de juliol sota el lema “Terra”. Al mateix temps, a la plaça de la Llibertat es mostraran les obres resultants de la convocatòria Jove Creació. La inauguració d’ambdues iniciatives tindrà lloc el 16 de juny a les 19.30 h a l’Espai Casinet.

Horari d’obertura:

Casa de Cultura:
De dimarts a divendres de 16 a 20 h.
Dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
Diumenges i festius de 10 a 14 h.

Espai Casinet:
Divendres de 17 a 20 h
Dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius d'11 a 14 h

Dissabte 24 de juny
A les 18 h
Plaça dels Països Catalans
Actuació dels Marxosos d’Ocata
Ho organitza: Esplai de Gent Gran d’Ocata

Diumenge 25 de juny
De 18 a 21 h
Parc Vallmora
Comencem la Festa Major jugant
Agafa el trenet gratuït que et portarà fins al parc, amb parada a l'escola Ocata, al Parc Vallmora i al c. de Berguedà. Circuit d’habilitats per als més petits, amb grans peces d’escuma tova de diferents formes i colors. Juga i Juga, combinació de 12 jocs gegants (quatre en ratlla, qui és qui, pesca...) i de 45 jocs tradicionals (curses de sacs, estirar la corda, caminar amb xanques...). Berenar i begudes a preus populars. Preu de l’entrada per a infants i joves d’1 a 18 anys: 3 euros (adults gratuït).
Ho organitza: ANC i ÒMNIUM

A les 20 h
Església de Sant Pere
Concert d’estiu amb el Cor Scandicus i l’Orfeó Laudate
Concert homenatge a Lluís Millet per als amants de la música coral. El Cor Scandicus obrirà el concert amb repertori clàssic contemporani, i l’Orfeó Laudate interpretarà la Missa en Re Major, op. 86, d’A. Dvorák, i l’Stabat Mater de J. Rheinberger, sota la direcció de David Malet. El concert forma part dels actes de commemoració del 150è aniversari del naixement del mestre Lluís Millet i Pagès.
Ho organitza: Cor Scandicus


Del 24 de juny al 2 de juliol
Pistes esportives de Pau Casals
Fira d’atraccions

Banderoles de la Festa Major de Sant Pere Terra
Banderoles de la Festa Major de Sant Pere Terra