A punt la remodelació del jardí de Can Malet

Última revisió 07-09-2018 14:17
09/06/2017

Aquest matí l’ alcalde, Jaume Oliveras, ha visitat les actuacions de millora ja enllestides del jardí de Can Malet al nucli antic. Les obres que han durat aproximadament tres mesos, han permès reurbanitzar l’espai i millora-hi l’accessibilitat. També han assistit a la vista el regidor delegat d’Urbanisme, Ricard Plana, la regidora d’Acció social i Gent Gran, Noemí Condeminas, el regidor de Manteniment, Joaquim Fàbregas, i els tècnics responsables de l’ obra.

Els treballs van començar concretament el 20 de març i han consistit en la inclusió de nous elements així com la reubicació dels ja existents. Per una banda, s’ha construït un escenari amb un banc perimetral i una pista de ball. Per l’altra, s’ha renovat la vegetació perimetral que recorre l’espai (s’ha plantat tres línies de vegetació que ompliran de verd l’espai, una part dels quals s’enfilaran fins a 7 metres pel mur del jardí). També s’ha il·luminat l’espai, recol·locat la pista de petanca i reubicat els bancs que abans es trobaven a la plaça. L’accessibilitat i l’ombra que els arbres donaran en un parell d’anys a l’espai, ajudaran a millorar les condicions per seguir albergant-hi actes i activitats.

Visita obres Can Malet 3La reforma i adequació dels jardins de Can Malet és una de les línies d’actuació previstes al Pla d’Actuació Municipal d’aquest mandat, dins de l’eix dedicat a la millora de l’espai públic. El cost total de les obres ha estat de 59.758 euros.

Actualment, l’edifici és un equipament municipal, seu del Casal de Gent Gran de Can Malet, i el jardí és un espai públic obert als ciutadans i ciutadanes en general.

Visita obres Can Malet 2
Visita obres Can Malet 2