A les 13.30 h, al Masnou havien votat al referèndum de l'1-O més de 3.800 persones

Última revisió 07-09-2018 14:18
01/10/2017

Al Masnou, a les 13.30 h, havien votat més de 3.800 persones al referèndum convocat pel Govern de la Generalitat, en què els catalans i les catalanes poden manifestar la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya. Aquesta xifra suposa un 21,57% de la participació màxima esperada al municipi.

Des de les 5 h de la matinada han començat a fer-se cues amb votants en molts dels col·legis electorals del municipi. Més tard del previst, aquests col·legis electorals s’han anat obrint amb diverses incidències, principalment informàtiques. A les 10 h, ja hi havia totes les meses electorals constituïdes i, tot i la pluja, durant el matí s’han seguit veient llargues cues per poder participar al referèndum.

Tot i que els problemes tecnològics per poder votar persisteixen (el sistema informàtic ha caigut en diverses ocasions) es treballa per resoldre’ls. En molts dels col·legis ja ha quedat resolt i es pot tornar a votar. Els ciutadans tindran temps de dipositar el seu vot fins a les 20 h, moment en què els col·legis tancaran les portes.

Des del web municipal s’informarà sobre l’evolució d’aquesta jornada amb dades actualitzades de participació i un recull d’imatges de com la viuen els masnovins i masnovines.

Col·legis electorals al Masnou

Casa del Marquès (nou)

Passeig de Joan Carles I, 12

Escola Ferrer i Guàrdia (nou)

Carrer de Francesc Macià, 80

Local de la ONCE (Casinet)

Carrer de Barcelona, 5

Escola Ferrer i Guàrdia

Carrer de Joan Llampallas, 52

Edifici Centre

Carrer d'Itàlia, 50

Edifici Els Vienesos

Carrer de la Segarra, 12

Escola Rosa Sensat

Plaça de Ramón y Cajal, 11

Casal d'Avis Can Mandri

Carer de Can Mandri, 12

Local de la ONCE (Casinet)

Carrer de Barcelona, 5

Edifici Centre

Carrer de Josep Pujadas Truch, 1 A

Ca n'Humet

Carrer de Fontanills, 79

Escola Marinada

Av. de John F. Kennedy, 56

Casal d'Avis Can Malet

Passatge de Marià Rossell, 10

Casal d'Avis d'Ocata

Carrer de Jaume I, 119

El Govern ha impulsat un cens universal que permet als catalans votar en qualsevol col·legi electoral de Catalunya i no necessàriament en el col·legi que tinguin inicialment assignat, tot i que es recomana a tothom que vagi al col·legi electoral que tenia assignat.

Notícies relacionades

Seguiment del referèndum de l'1 d'octubre al Masnou