Nou èxit de la fira La Ganga al Carrer de Sant Miquel

Última revisió 12-03-2019 12:28
11/03/2019

A més, dissabte va tenir lloc un acte pels drets de les dones organitzat per Amnistia Maresme

Un bon nombre de masnovins i masnovines van aprofitar el bon temps d’aquest diumenge per visitar la fira comercial  La Ganga al Carrer de Sant Miquel, que organitza la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou, amb la col·laboració de diverses institucions i de Vermout Cisa.

A més de veure-hi les ofertes del comerç local i comprar-hi allò que cadascú considerés una bona adquisició, a la fira es va poder gaudir d’una botifarrada i d'una calçotada popular, a més d’una bona paella a càrrec del Mercat Municipal.

Art pels drets de les dones

El cap de setmana masnoví va acollir un altre acte, força diferent i organitzat per Amnistia Internacional Maresme, per reivindicar els drets de les dones. Va ser aquest dissabte, just l’endemà d’un altre 8 de març (Dia Internacional de les Dones) històric. Diverses persones es van aplegar a Can Malet per reclamar, un cop més, igualtat i el compliment efectiu dels drets de les dones. I també van gaudir-ne, ja que el fil conductor van ser l’art i la cultura, amb contacontes, poesia, música en directe i activitats per a la canalla, entre altres reclams.

 

Fira 'La ganga al carrer de Sant Miquel
Fira 'La ganga al carrer de Sant Miquel".