Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Els formularis
Tapa de Festa Major del Masnou 2017
Full d'inscripciˇ en lÝnia

Per participar a la Convocat˛ria de Tapes de la Festa Major, nomÚs oberta a establiments del municipi, ompliu el formulari amb la vostra proposta de tapa abans del 10 de juny. Recordeu que cal omplir-ne tots els camps abans d’enviar-lo.

Contacte: Unitat de Promociˇ Econ˛mica (Edifici Centre. C/ d’ItÓlia, 50, 1a planta). Tel.: 93 557 17 65.  Correu electr˛nic: comerc@elmasnou.cat

Informaciˇ de l'establiment
*
*
*
*
*
*
*
Proposa la teva tapa
*
*
*
*Quan s'oferirÓ la tapa
Requisits i informaciˇ
*Requisit de la tapa
*
Cliqueu per veure l'ajuda 
*D'acord

D'acord amb el que estableix la Llei orgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal, les dades personals que subministreu s'incorporaran al fitxer automatitzat “Comunicacions i contactes”, del qual l'Ajuntament del Masnou Ús responsable, i seran objecte de tractament per a la finalitat exclusiva de gestiˇ i administraciˇ de contactes de l'Ajuntament.

Podeu exercir els drets d'oposiciˇ, accÚs, rectificaciˇ i cancelĚlaciˇ que legalment us corresponen dirigint-vos a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana de l'Ajuntament del Masnou o per correu postal a l'adreša segŘent: passeig de Prat de la Riba, 1, 08320 del Masnou.

 
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de marOficina Local d'HabitatgeLa DeixalleriaEspai EscŔnic Ca n'HumetBiblioteca Joan Coromines
Anteriors SegŘentsCentre d'Empreses Casa del MarquŔsQueda'tPerfil del contractant"El Masnou Viu"oferta formativa CFPAM
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00