Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Documents en exposiciˇ p˙blica del planejament urbanÝstic

L'article 8.5 del Text refˇs de la Llei d'urbanisme estableix que la ciutadania tÚ dret a consultar i ser informada sobre el contingut dels instruments de planejament i gestiˇ urbanÝstica i, amb aquesta finalitat, entre altres qŘestions, cal donar publicitat per mitjans telemÓtics de la convocat˛ria d'informaciˇ p˙blica en els procediments de planejament i gestiˇ urbanÝstica, i dels acords d'aprovaciˇ que s'adoptin en llur tramitaciˇ.

En aquest apartat podeu consultar les figures de planejament aprovades inicialment, els avenšos i els instruments de gestiˇ que estan en perÝode d'exposiciˇ p˙blica. Per a cadascun dels documents s'indica l'estat del trÓmit, la data d'aprovaciˇ i el termini per presentar-hi alĚlegacions. Cal recordar que els documents que s'inclouen aquÝ no sˇn encara definitius, i, per tant, no sˇn encara d'aplicaciˇ. El document que finalment s'aprovi pot incloure variacions respecte a l'aprovat inicialment.

Els documents complets de tots els expedients es poden consultar a la Unitat d'Urbanisme de l'Ajuntament del Masnou, carrer de TomÓs Vives, 2, 2a planta (horari d'atenciˇ al p˙blic: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores).

Anteriors SegŘentsCentre d'Empreses Casa del MarquŔsPerfil del contractantOficina Local d'HabitatgeEspai EscŔnic Ca n'Humet"El Masnou Viu"
Anteriors SegŘentsBiblioteca Joan Corominesoferta formativa CFPAMQueda'tEl Masnou. Terra de marLa Deixalleria
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00