Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Festa Major de Sant Pere 2018
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Al costat del Govern legítim
  • 2 de novembre de 2017
  • L'alcalde al Ple del Parlament de Catalunya que va aprovar la declaraciķ d'independčnciaDivendres passat, 27 d'octubre, vaig tenir l'honor d'assistir i fer costat, com a alcalde del Masnou, al Ple del Parlament de Catalunya que va aprovar la declaraciķ d'independčncia.

    El dia anterior, el dijous 26, havia convocat un Ple municipal extraordinari i urgent que va aprovar una declaraciķ institucional presentada per l’Equip de Govern per aturar la suspensiķ de l’autonomia de Catalunya en el marc de l’aplicaciķ de l’article 155 de la Constituciķ espanyola (crōnica del Ple extraordinari urgent).

    Com sabeu, els fets se succeeixen rāpid i a hores d'ara ens trobem amb un 155 en aplicaciķ progressiva, diuen, i amb un Govern i un Parlament, totalment legítims, perseguits per la justícia espanyola.

    Vivim moments decisius en el llarg camí cap a la República, un camí durant el qual des de l’Ajuntament del Masnou hem anat acompanyant, en totes les passes en quč ens ha requerit, el nostre Govern, el qual, remarco volgudament, fou escollit democrāticament a les urnes. I ho hem fet des del suport al procés participatiu del 9N, passant per l’aprovaciķ d’incomptables mocions i declaracions de suport al procés, per la convocatōria de múltiples concentracions de suport davant l’Ajuntament, per l’adhesiķ a l’AMI, per l’acreditaciķ de tots els membres de l’Equip de Govern a l’Assemblea d’Electes de Catalunya i, més recentment, per la signatura del meu decret de suport al Referčndum del dia 1 d’octubre i la implicaciķ de molta gent perquč esdevingués una realitat. Sempre hi hem estat. I, tantes vegades com faci falta, ens hi posarem a disposiciķ pel que convingui. També hi anirem de la mā amb els simbolismes, i en aquest sentit la bandera espanyola s'haurā de mantenir a la faįana de l'Ajuntament per imperatiu legal i mentre es mantingui vigent la legalitat espanyola, que m'amenaįa personalment amb una inhabilitaciķ en cas de desobedičncia a una sentčncia ferma.

    I, mentrestant, al país se succeeixen els esdeveniments a ritme frenčtic. L'alcalde i el Govern sortint de les urnes del Masnou també fem camí, sense aturador: inaugurem nous espais i exposicions, celebrem jornades, millorem la via pública i la mobilitat de les persones, fomentem l'ocupaciķ entre el jovent i la creaciķ de noves empreses, aprovem nous projectes, etc. Tots dos governs, amb un únic objectiu: millorar la qualitat de vida dels ciutadans del Masnou i de Catalunya, que és a qui sense cap mena de dubte ens devem.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarqučsLa DeixalleriaQueda't
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Espai Escčnic Ca n'HumetEl Masnou. Terra de marPerfil del contractantOficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00