Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
GRĀCIES
  • 4 d'octubre de 2017
  • Vaga General 3-OAquest 1 d'octubre ha estat una jornada histōrica. Hem comenįat a construir la República Catalana. El referčndum d'autodeterminaciķ va ser una demostraciķ de civisme i de democrācia davant de tot el mķn. L'Estat espanyol hi va respondre amb la repressiķ més salvatge, agredint persones que exercien els seus drets. Al Masnou, la jornada es va desenvolupar amb normalitat, amb 14 colˇlegis que van complir la seva funciķ fins al final. Nervis a la tarda pels rumors que circulaven, perō, grācies a la feina de molta gent, ens vam mantenir ferms, amb les mesures de seguretat pertinents.

    Molta gent ho va fer possible: primer, tots els masnovins i masnovines que van voler exercir el seu vot; el voluntariat que va constituir les meses i els representants corresponents de l'Administraciķ; la gent que des de les cinc del matí fins a la nit es va mantenir ferma defensant les urnes i el dret de vot; les persones de les entitats del Masnou, especialment l'ANC i Ōmnium, i els partits que s'hi havien implicat des de l'inici fins al final (ERC-MES, PDeCAT i la CUP). La tasca de coordinar tot plegat i fer-ho possible va ser grācies a determinades persones que van fer tot el que es pot explicar i algunes coses més.

    Hem d'estar orgullosos de la feina ben feta, de la bona organitzaciķ, amb la complexitat del nostre municipi, amb 14 colˇlegis electorals. Perō, com he dit abans, la fermesa, la ilˇlusiķ i la tenacitat de molta gent que es va alįar quan encara no havia sortit el sol i va defensar aferrissadament la democrācia han fet possible que siguem una mica més lliures. Hem iniciat un camí que no té retorn.

    Postdata: ahir, 3 d’octubre, vam viure una nova jornada histōrica, amb una aturada de país que es va convertir en una mobilitzaciķ sense precedents contra la violčncia de l’Estat. El Masnou tampoc no hi va faltar. Grācies, de nou, per ser-hi.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'HumetPerfil del contractantEl Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAMOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del Marqučs"El Masnou Viu"Biblioteca Joan CorominesLa DeixalleriaQueda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00