Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Agenda local i agenda nacional
  • 18 de setembre de 2017
  • Agenda local i agenda nacionalVivim uns dies d'una intensa agenda nacional. La convocatōria del referčndum del proper 1 d'octubre és un esdeveniment histōric de gran magnitud: per primera vegada podrem decidir el nostre futur com a poble. Vinc d'un dissabte molt emocionant on la gran majoria d'alcaldes ens vam concentrar a l'ajuntament de Barcelona per dirigir-nos al Palau de la Generalitat. el compromís dels alcaldes és ferm, malgrat les amenaces i l'estat d'excepciķ encobert a quč ens sotmet l'Estat espanyol.  Comencem una setmana on passaran esdeveniments molt importants.

    Perō com alcalde tampoc puc abandonar l'agenda local: tirar endavant les mesures de millora de l'espai públic: la posada al dia del Parc Vallmora, la neteja d ela riera, les intenses reunions amb l'empresa concessionāria de la neteja per tirar endavant una modificaciķ del contracte que permeti introduir millores, la nova brigada de la tarda (amb els que he tingut l'ocasiķ de compartir unes hores de treball), les inversions pendents de SOREA o bé el tancament de la proposta del pressupost per l'any que ve. A més de l'assistčncia a actes tant emotius com els cinquanta anys de l'escola bressol de Cala Rita o del Club Nāutic.

    Podrem fer-ho millor o pitjor perō el sentit de la responsabilitat és un deure ineludible al qual ens devem en tot moment com a governants, i en el meu cas, com alcalde del Masnou compromčs amb el meu poble i el meu país.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsOficina Local d'HabitatgeLa DeixalleriaCentre d'Empreses Casa del Marqučsoferta formativa CFPAMBiblioteca Joan Coromines
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marEspai Escčnic Ca n'HumetQueda't"El Masnou Viu"Perfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00