Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Una Diada intensa
  • 12 de setembre de 2017
  • Alcalde Diada 2017Avui, un any més, he assistit a la manifestaciķ de Barcelona. Un čxit de participaciķ. Una manifestaciķ festiva en quč la gent, malgrat les amenaces de l'Estat espanyol, ha perdut la por. Jo ja he perdut el compte dels Onzes de Setembre als quals he assistit. Per aixō, quan et pregunten si aquest serā el darrer any d'una Diada reivindicativa, et quedes sense resposta. En un procés com el que vivim és difícil preveure quč passarā els propers anys. El que és segur és que mai no havíem estat tan a prop d'aconseguir l'objectiu de la independčncia.

    El Masnou també ha tingut els seus actes: la conferčncia brillant que va fer Ferran Requejo, l'acte que cada any, la nit de la vigília de la Diada, organitzen les Capitanes del Masnou i, finalment, l'acte del matí a la plaįa de l'Onze de Setembre del Masnou en quč les entitats de la vila participen en l'ofrena floral, aquest any amb un gran čxit d’assistents.

    Perō aquest Onze de Setembre també és el tret de sortida per a la data histōrica de l'1 d'octubre, en quč serem cridats a votar per decidir, per primera vegada en la histōria, el nostre futur. Ens esperen unes setmanes d'alt voltatge polític. L'Estat mostra la seva cara repressiva, perō alhora perd també el seu sentit del ridícul. Des de l'Ajuntament, estarem a l'altura. Jo ja vaig signar el decret de suport a la convocatōria i estem a punt per contribuir i treballar per tal que sigui un čxit. Les urnes ens esperen.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marEspai Escčnic Ca n'HumetPerfil del contractantoferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaQueda'tBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"Oficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00