Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Vacances
  • 16 d'agost de 2017
  • article vacancesEnguany, poques vacances. A partir d'avui, 16 d'agost, m'aniré incorporant cada vegada amb més intensitat a la tasca de l'Ajuntament. A banda de ser pel Masnou, he pogut fer dues sortides. La primera, a finals de juliol, a Hondarribia, que m'ha permčs cončixer Iparralde (a Euskadi Nord) i anar per la costa de Guipúscoa. I la segona, a Castalla (l'Alcoiā), al poble de la meva dona, on vam poder anar a veure l'assaig general del Misteri d'Elx, patrimoni de la humanitat; una experičncia, conjuntament amb els focs, del tot extraordināria.

    Entre escapada i escapada, encara he tingut temps de presidir una Junta de Govern Local a l’agost i de viure el Masnou més enllā de reunions, sessions d’ōrgans de govern i despatxos, fet que m’ha servit per corroborar punts forts i punts febles del municipi i, a partir d’aquí, per posar fil a l’agulla per resoldre’n les mancances.

    Se'ns presenta un setembre amb molta intensitat, tant de temes que s'han d'impulsar a l'Ajuntament com pel que viurā el nostre país, amb la convocatōria de referčndum per al dia 1 d'octubre. En l’āmbit municipal, temes importants com la modificaciķ del contracte de neteja viāria i recollida d'escombraries, que haurem de portar al Ple amb la implementaciķ d'una sčrie de millores, la proposta de pressupostos per a l'any 2018, les obres que s'han d'iniciar o licitar aquesta tardor i altres qüestions que voldria deixar a punt per iniciar aquest setembre a bon ritme. I a un altre nivell, evidentment, amb el compromís del Govern municipal, caldrā fer possible el referčndum, que ha de permetre exercir el dret a l'autodeterminaciķ del nostre poble, exercir la democrācia per decidir si volem esdevenir un estat independent.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsPerfil del contractantEl Masnou. Terra de marQueda'tEspai Escčnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAM
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgeCentre d'Empreses Casa del Marqučs"El Masnou Viu"Biblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00