Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Urgčncies
  • 26 de juliol de 2017
  • Sessiķ treball alcaldeAcabava l'entrada dedicada al meu dia a dia (vegeu aquest article) referint-me a les urgčncies, que quedaven pendents per a un altre capítol. Doncs bé, forįa dies després del meu últim escrit al diari, n'ha arribat el moment. I és que, tot sovint, més del que m'agradaria, com a alcalde també em dedico a "apagar focs" o bé a accelerar temes que queden encallats. D'aquesta manera, malgrat que intentem planificar la setmana, els imprevistos i les urgčncies exigeixen un esforį de contraprogramaciķ que obliga a encabir a l'agenda temes, fins i tot reunions a correcuita, al marge de l'activitat habitual, ja de per si frenčtica.

    Sķn temes interns que sovint no transcendeixen, traves burocrātiques (sí, també en patim les conseqüčncies), reunions puntuals o trucades que ajuden a desencallar temes varats, cops de timķ per impulsar qüestions de l'agenda política. A vegades semblarien entrebancs que entorpeixen segons quin projecte, perō el cert és que paga la pena dedicar-hi temps i esforį si aixō implica solucionar problemes o agilitzar-ne la fi. En qualsevol cas, sķn accions necessāries per tirar endavant projectes que hauran de veure la llum properament, en benefici del municipi, i que no diríeu mai la pila de gestions internes prčvies que comporten.

    Des de la continuītat de les obres interrompudes del nou pavellķ fins a la problemātica del contracte d'escombraries i neteja viāria, o la dels apartaments turístics, entre altres qüestions. Preparar l'agenda municipal de setembre per arrancar bé a la represa de les vacances és important: l'impuls de l'habitatge de protecciķ oficial, la inversiķ pendent de SOREA, l’aprovaciķ definitiva del pla de mobilitat o del de joventut, la modificaciķ del contracte d'escombraries, les licitacions i inicis d'obres... seran temes prioritaris per a aquesta tardor. Tots aquests preparatius combinats amb l'activitat habitual, amb un cicle festiu que el darrer mes ha arribat al seu punt ālgid (Festa Major, Fascurt, Ple de Riure...), i amb les darreres sessions d'ōrgans de govern i del Ple municipal.

    Ara vindran uns dies de descans d’activitat i d’urgčncies, no gaires i sempre amb un ull posat al Masnou, per tornar-hi encara amb més forįa. Que tingueu un bon agost!

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMEspai Escčnic Ca n'HumetLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgePerfil del contractant
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del MarqučsQueda't"El Masnou Viu"Biblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00